Vores historie og DNA​

Vi er en Servicevirksomhed, som fra dag et` har valgt at have alle formelde aftaler på plads. Det vil sige, at vi overholder alle formelle regler på området, vi overholder Servicenormen for DS, vores ansatte oppebærer APV, og alle ansatte hos os overholder desuden overenskomstmæssigt løn, lige som vi som firma, er medlem hos DI.. 

Dette valg har ikke, og er ikke altid en økonomisk fordel i forhold til flere af vores kollegaer på områdets valg, men vores filosofi er, at for kunne udføre et fleksibel og kvalitetsmæssigt stykke arbejde hos vores kunder - også om et år, kræver det stabile og dygtige medarbejdere, hvilket igen bl.a. kræver vi har ordnede forhold, og det har langt de fleste af vores trofaste kunder valgt at honorere. Vi lægger vægt på kvalitet og ikke nationalitet når vi ansætter nye medarbejdere. Og alle er selvfølgelig ansat under præcis samme betingelser. 

Ejeren Ole og Anna startede servicevirksomheden op tilbage i juni 2014, og er med stolthed siden blevet tildelt mange forskelligartede opgaver af vores kunder, og ikke kun rengøringsopgaver, men også mange forskelligartede opgaver og servicer primært på byggepladser, men også på industrivirksomheder, hos offentlige institutioner, og private m.v. 

Siden vores opstart, har vi med stor glæde, konstateret at vi har mange meget loyale kunder der har været med os helt fra starten, men mange nye er også kommet til!

 Et udpluk af de opgaver vi med stolthed er blevet tildelt, kan ses på vores referenceliste, ligesom hjemmesiden indeholder flere billeder fra projekter vi bl.a. har været med på. 

Vi er og vil altid gået ind til alle opgaver, med kunden i centrum, - det være sig stor eller lille sag, og med det motto, at leve op til, vi er et multiservice virksomhed der altid tilstræber at udføre en kvalitets, og fleksibel stykke arbejde til konkurrencedygtige priser. 

Selv om vi ikke har døgnbemanding, er aldrig længere væk end din telefon. Flere informationer kommer snart

Kontakt os

Vi står klar

Har du sprøgsmål eller ønsker du andre services?
​Så tag endelig fat i os herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

No​gle af grundene til at vores kunder kommer igen

"De er virkelig gode"

De er virkelig gode til deres arbejde lige meget hvad det er :)

Melisa Karlsen​

"God valuta for pengene"

Lækkert, venligt og effektivt firma.
God valuta for pengene.

Claus Stokholm

"God og pålidelig."

God og pålidelig. Rettidig omhu, respekt og en evne til at få alt til at gå op i en højre enhed. Her er en aftale en aftale!

S. Seiersen

"Trofast rengøring"

Mest trofaste rengøring

Plain Alexable